Rayen Panday - Trigger - i.s.m. Theaterhotel

Delen:

Cabaret

Deze voorstelling is een co-productie samen met Theaterhotel Almelo. Gezien de huidige kaartstand is besloten deze voorstelling plaats te laten vinden in het Theaterhotel. Kaarten zijn te koop via Theaterhotel Almelo. KLIK HIER om kaarten te bestellen

Waarom is al het nieuws tegenwoordig ‘Breaking News’? Waarom moet je het er tegenwoordig bij zetten als je een foto hebt genomen zónder filters? Waarom hebben we het nodig om constant door van alles en nog wat te worden getriggerd?

De overvloed aan triggers heeft juist een averechts effect. Alles, inclusief jezelf, maar de hele tijd bijzonder vinden… Rayen Panday vraagt zich in zijn vijfde solo af: wat is er nog écht speciaal? Hij is niet te beroerd om de trekker over te halen en dwingt het ene na het andere lachsalvo af. Terwijl hij intussen op zijn eigen, inmiddels zeer succesvolle manier de grappigste verhalen over zichzelf en zijn leven staat te vertellen. En heerlijke nummers zingt, waarbij hij zichzelf op piano begeleidt.

Van alle jonge comedians in Nederland is Rayen Panday degene met de natuurlijkste en meest ontspannen podiumprésence, waarmee hij zich schaart in de traditie van grote Amerikaanse komieken als Eddie Murphy en Jerry Seinfeld.

dinsdag 11 mei 2021 | 20:15 uur
Herman Finkers Zaal

1e rang:   € 17,50 Incl. pauzedrankje
1e rang:   € 17,50   Normaal
1e rang:   € 15,50   65+ korting
1e rang:   € 15,50   CJP-pas korting
1e rang:   € 15,50   Biebpas
1e rang:   € 17,50 Incl. pauzedrankje

Ook interessant:

Fuad Hassen - Remmende Voorsprong  wo 12 mei 2021 - 19:15 uur - | Herman Finkers Zaal
Helligen Hendrik - Wen d'r mar an!  zo 30 mei 2021 - 21:00 uur - | Herman Finkers Zaal