Jubileumweekend - Theatre Hotel Courage

Delen:

Muziektheater

In 2018 bestaat Theater Hof 88 alweer 30 jaar! En dat vieren we met een feestelijk jubileumweekend. Het theater heeft een mooie geschiedenis, vol boeiende verhalen. Alle memorabele momenten van de afgelopen jaren willen we graag met u delen, en daarvoor hebben we een bijzonder en getalenteerd theatergezelschap in de arm genomen. Tijdens het jubileumweekend zal namelijk Theatre Hotel Courage een speciaal gemaakte voorstelling spelen, gebaseerd op de geschiedenis van ons eigenzinnige theater.

Theatre Hotel Courage (THC) is het theatergezelschap van Katrien van Beurden. Samen met haar kernteam verzamelt ze verhalen van gewone en bijzondere mensen. Deze verhalen geven ze vorm met een eigen ontwikkelde theaterstijl met archetypische maskers.

Het wordt een voorstelling met persoonlijke lokale verhalen, vertelt door de acteurs van Theatre Hotel Courage, waarin het publiek zichzelf én het theater zal herkennen. De muziek wordt speciaal gecomponeerd door harpist / componist Remy van Kesteren. Het wordt een hilarische, vermakelijke en informatieve voorstelling die bovenal het 30 jarig bestaan van het theater viert.

zaterdag 15 dec 2018 | 20:15 uur
Herman Finkers Zaal

1e rang:   € 10,00 Incl. pauzedrankje

https://www.theatrehotelcourage.com/

1e rang:   € 10,00   Normaal
1e rang:   € 10,00 Incl. pauzedrankje

Ook interessant:

Hans Visser en Irena Filippova - Rembrandt en De Gouden Eeuw  do 24 okt 2019 - 20:15 uur - | Herman Finkers Zaal
Floris Kortie & Vera Kooper - Het jaar 250 na Beethoven  za 14 mrt 2020 - 20:15 uur - | Herman Finkers Zaal