Emma Boertien - Emma in Concert

Delen:

Muziek, Theaterconcert

Emma is een zangeres en pianiste die het afgelopen jaar bekend is geworden door haar deelname aan The Voice of Holland.  Haar uitvoeringen van o.a. My Way van Frank Sinatra, Love of my Life van Queen en Don’t Play that Song from me van Aretha Franklin, waarmee ze de finale bereikte, hebben bij velen een diepe indruk achtergelaten.

Emma wordt gezien als een groot muzikaal talent. De veelzijdigheid van haar stem, haar muzikaliteit en inlevingsvermogen, zorgen ervoor dat Emma haar publiek weet te raken. Waylon: “Emma heeft een bijzondere kwaliteit om je alles te laten vergeten”. Marco Borsato: “Jouw stem is de inkt waarmee je de ziel schrijft”. Ali B: “jouw zang is zielsmassage”.

Emma heeft de vooropleiding van het conservatorium afgerond en start na de zomer met de bachelor pop en jazz om haar eigen sound verder te ontwikkelen.

Op 4 en 5 juli zal Emma een variëteit aan liedjes ten gehore brengen in de genres jazz, pop en soul, waarbij ze zichzelf begeleid op piano. Ze zingt liedjes van diverse artiesten, waaronder Frank Sinatra, Queen, Stevi Wonder, Emeli Sande en Davina Michelle. Ook speelt ze enkele liedjes van haar zelf.

Er worden maximaal 50 kaarten verkocht voor dit theaterconcert wegens de maatregelen omtrent Corona. Op de plattegrond is helaas niet te zien dat we 'NIET VERKOOPBARE' stoelen hebben ingepast zodat er in alle gevallen de juiste afstand wordt gehouden. Dit is logischerwijs wel het geval.

zondag 05 jul 2020 | 14:30 uur
Herman Finkers Zaal

1e rang:   € 15,00 Incl. pauzedrankje
1e rang:   € 15,00   Normaal
1e rang:   € 15,00 Incl. pauzedrankje

Ook interessant:

Peter van Ewijk - Contact  vr 30 okt 2020 - 20:15 uur - | Kapelzaal
Klaas Prins - Maar nog niet helemaal  vr 13 nov 2020 - 20:15 uur - | Kapelzaal