Nationaal Theaterweekend - Jim van der Zee

Delen:

Theaterconcert

Na het grote succes van de vorige edities van het Nationaal Theaterweekend vindt dit jaar de 4de editie plaats. Het Nationaal Theaterweekend kun je vergelijken met de Museumnacht: deuren die normaal gesloten blijven gaan open, en voor een gereduceerd tarief kun je prachtige voorstellingen bezoeken. Met als doel: (meer) mensen de magie van het theater laten beleven!

Open huis Nationaal Theaterweekend
Op zaterdag 26 januari is er tijdens het Nationaal Theaterweekend een Open Huis in Theater Hof 88. Tussen 12:00 uur en 17:00 uur zijn er rondleidingen door het theater, gratis optredens en previews in de foyer, en kunt u genieten van een kopje koffie met een lekkernij. Wees welkom in Theater Hof 88!


The Voice, The Guitar & The Piano
"Muziek houdt van jou” zeiden publiek en jury over Jim en zijn uitzonderlijk diepe, warme stem. Als kleine jongen wist hij dat hij muzikant wilde worden. Naast zingen leerde hij gitaar, piano en mondharmonica spelen op het conservatorium van Amsterdam. Twee jaar geleden werd hij ontdekt door zijn personal manager Basja Chanowski en met steun van zangeres Anouk won hij overtuigend The Voice of Holland 2018. Zijn eerste album werd gereleased op 30 maart 2018. 

Samen met meesterpianist Reinout Douma (o.a. Janne Schra, Noordpool Orkest, Jochem Myjer) doet hij nu een theatertournee waarin hij zijn liefde voor soul, jazz en folk deelt. Naast de covers waarmee hij op televisie tienen scoorde, komt hij met nieuwe songs. Geniet van Jims rust en unieke sound!

zaterdag 26 jan 2019 | 20:15 uur
Herman Finkers Zaal

1e rang:   € 10,00 Incl. pauzedrankje
1e rang:   € 10,00   Normaal
1e rang:   € 10,00 Incl. pauzedrankje

Ook interessant:

Flip Noorman - Flip Noorman zingt Leonard Cohen  za 12 okt 2019 - 20:15 uur - | Herman Finkers Zaal
Esther Groenenberg en Band - Back to the Garden  wo 20 nov 2019 - 20:15 uur - | Herman Finkers Zaal