Nationaal Theaterweekend - Holland Dance Festival

Delen:

Na het grote succes van de vorige edities van het Nationaal Theaterweekend vindt dit jaar de 4de editie plaats. Het Nationaal Theaterweekend kun je vergelijken met de Museumnacht: deuren die normaal gesloten blijven gaan open, en voor een gereduceerd tarief kun je prachtige voorstellingen bezoeken. Met als doel: (meer) mensen de magie van het theater laten beleven!

Open huis Nationaal Theaterweekend
Op zaterdag 26 januari is er tijdens het Nationaal Theaterweekend een Open Huis in Theater Hof 88. Tussen 12:00 uur en 17:00 uur zijn er rondleidingen door het theater, gratis optredens en previews in de foyer, en kunt u genieten van een kopje koffie met een lekkernij. Wees welkom in Theater Hof 88!

Holland Dance Festival
Aanstormend danstalent vol explosiviteit en energie. Dat biedt de voorstelling ‘Talent On The Move’ van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam. ‘Talent On The Move’ toont gevarieerde choreografieën van gerenommeerde en opkomende choreografen, uitgevoerd door derdejaars dansstudenten van Codarts Rotterdam – de hotspot voor eigentijdse dans. Het programma vormt een kennismaking met het veelzijdige palet van de eigentijdse dans, met bestaand repertoire van internationale topchoreografen en werk dat speciaal voor de dansers is gecreëerd. Een aanstekelijke show op hoog niveau, waarin de passie en energie van het podium spat: ieder jaar weer, ieder jaar anders, al meer dan tien jaar. 

donderdag 24 jan 2019 | 20:15 uur
Herman Finkers Zaal

1e rang:   € 10,00 Incl. pauzedrankje
1e rang:   € 10,00   Normaal
1e rang:   € 10,00 Incl. pauzedrankje

Ook interessant:

Goeie Tukkers zijn geen Motherf*ckers - organiseren een: Tukkerware Party!  zo 08 sep 2019 - 20:15 uur - | Herman Finkers Zaal
Vet Kindercabaret - Kapot Vet - 5+ - try-out  wo 25 sep 2019 - 15:00 uur - | Herman Finkers Zaal