Peuter en Kleuter Festival A - Raad eens hoeveel ik van je hou (2+)

Delen:

Familievoorstelling

Waan je tussen de sterren in de Sterrenfabriek, een theatrale installatie waar kinderen vanaf 2 jaar naar hartenlust kunnen spelen met sterren van allerlei materialen. Zacht, stevig, magnetisch. Maar sommige sterren worden wel heel bijzonder als je ze in de fabriek stopt. De Sterrenwachter kan jouw hulp goed gebruiken, dus help haar om sterren te verzamelen, of neem de mooiste ster mee naar een eigen plekje om ermee te spelen.

Het Astronautje (4+) van Klein Amsterdam Producties verovert de harten van alle jongens en meisjes die wel eens een ruimtereis zouden willen maken. Want hoe word je astronaut? Hoe sterk en snel moet je zijn? Het verhaal is geïnspireerd op de belevenissen en ervaringen van astronaut André Kuipers. Hij woonde en werkte meer dan een half jaar in het internationale ruimtestation ISS.

Daarnaast produceert Bureau Vanaf2 voor dit festival een nieuwe voorstelling, Raad eens hoeveel ik van je hou. De beroemde, lieve Hazeltje speelt hierin de hoofdrol, in de vorm van een poppenspeler met de originele pop. Het belooft een kleine, muzikale vertelvoorstelling te worden waarin één zin heel erg belangrijk is: “Ik hou van jou tot aan de maan en terug!”.

zondag 24 okt 2021 | 10:00 uur
Hele Theater

Vrije zit:   € 10,00
Vrije zit:   € 10,00   Normaal
Vrije zit:   € 10,00

Ook interessant:

Peuter en Kleuter Festival B - André het astronautje (4+)  zo 24 okt 2021 - 11:00 uur - | Hele Theater
Meneer Monster - De Winter Gruffalo - 3+  vr 25 feb 2022 - 14:00 uur - | Kapelzaal