Raad eens hoeveel ik van je hou (2+) - Peuter en Kleuter Festival A

Delen:

Familievoorstelling

Bureau Vanaf2 produceert  speciaal voor dit festival een nieuwe voorstelling, Raad eens hoeveel ik van je hou. De beroemde, lieve Hazeltje speelt hierin de hoofdrol, in de vorm van een poppenspeler met de originele pop. Het belooft een kleine, muzikale vertelvoorstelling te worden waarin één zin heel erg belangrijk is: “Ik hou van jou tot aan de maan en terug!”.

Waan je daarnaast tussen de sterren in de Sterrenfabriek, een theatrale installatie waar kinderen vanaf 2 jaar naar hartenlust kunnen spelen met sterren van allerlei materialen. Zacht, stevig, magnetisch. Maar sommige sterren worden wel heel bijzonder als je ze in de fabriek stopt. De Sterrenwachter kan jouw hulp goed gebruiken, dus help haar om sterren te verzamelen, of neem de mooiste ster mee naar een eigen plekje om ermee te spelen.

Ook kun je onbeperkt ranja drinken aan onze Ranja-Bar, springen op het springkussen, knutselen aan de knutseltafel of ga op avontuur in de voorleeshoek van Bibliotheek Almelo. Natuurlijk zorgen we ook voor wat lekkers!

zondag 24 okt 2021 | 10:00 uur
Hele Theater

Vrije zit:   € 10,00
Vrije zit:   € 10,00   Normaal
Vrije zit:   € 10,00

Ook interessant:

Meneer Monster - De Winter Gruffalo - 3+  vr 25 feb 2022 - 14:00 uur - | Kapelzaal
Cor Bakker en Nienke van den Berg - Cor & Nienke zijn het zat!  zo 27 mrt 2022 - 14:30 uur - | Herman Finkers Zaal