4+ - Peuter en Kleuter Festival - Kleurrijk - Programma B: voorstelling Het Grote Kleurenballet 4+

Delen:

Familievoorstelling

Altijd al willen weten hoe een gele driehoek beweegt? Of wat voor geluid een rode cirkel maakt? In Kleurrijk kraakt en knispert het van de levende kunst. Kinderen vanaf 2 jaar én hun (groot-)ouders maken samen met de acteurs uit de theatervoorstellingen spelenderwijs kennis met de wereld van kleur en vorm, een unieke belevenis waarin het publiek naar hartenlust kan ontdekken, spelen en bouwen.

Al in de foyer begint de ontdekkingsreis: Bezoekers onthullen een wondere wereld van kleuren en figuren, waar regels vervagen en fantasie en plezier alle ruimte krijgen. Kleine en grote kunstenaars spelen met de meest fantastische objecten in dit magisch groeiende museum. Bouw je eigen totempaal van abstracte vormen, duik in een levensgrote blokkendoos of verkleed je tot vierkant of cirkel, net als de acteurs uit de voorstellingen. Of maak een foto van je eigen gecreëerde, levensechte schilderij waarin jij met je gezin de hoofdrol speelt! Ga op ontdekkingsreis door het theater! 

zondag 10 nov 2019 | 10:15 uur
Hele Theater

Vrije zit:   € 9,50

09.30 uur - Theater open - ontdek en speel in het theater
10.00 uur - Programma A: voorstelling Geel 2+ 
10.15 uur - Programma B: voorstelling Het Grote Kleurenballet 4+ Voorstelling 'Het Grote Kleurenballet' - vanaf 4 jaar
(tromgeroffel) “Jongens en meisjes, welkom bij “Het Grote Kleurenballet!”. Er verschijnteen grotegele bal met vrouwenbenen die een spectaculaire draai doet. Dan zien we een stoere blauwe streepmet armen, die strak en virtuoos op de maat van de muziek beweegt. Steeds meer fascinerendekleuren en vormen komen het podium op.Alleen zijn sommige danspassen best lastig en de kostuums zijn prachtig maar ook groot enonhandig. Het levert hilarische en slapstickachtige momenten op. Uiteindelijk laten ze eigenwijs destrakke passen los en maken met veel plezier hun eigen bewegende kunstwerk.Zelf benoemde kunstkenners nemen de kinderen mee in een ervaring vol kleurexplosies, vorm-verrassingen en dansende kunstwerken die over het podium zwieren en je stoutste dromenovertreffen.HetGroteKleurenballetis geïnspireerd op de beroemde choreografiehetTriadischeBallet(1921)vanOskar Schlemmer. Hierin komt abstracte beeldende kunst letterlijk tot leven

vanaf2.nl/

Vrije zit:   € 9,50   Normaal
Vrije zit:   € 9,50

Ook interessant:

Martijn & Stefan Blaak - Pianoconcert  zo 07 jun 2020 - 14:00 uur - | Kapelzaal
Klaas Prins - Maar nog niet helemaal  vr 13 nov 2020 - 20:15 uur - | Kapelzaal