2+ - Peuter en Kleuter Festival - Kleurrijk - Programma A: voorstelling Geel 2+

Delen:

Familievoorstelling

Altijd al willen weten hoe een gele driehoek beweegt? Of wat voor geluid een rode cirkel maakt? Tijdens Peuter en Kleuter Festival Kleurrijk kraakt en knispert het van de levende kunst. Kinderen vanaf 2 jaar én hun (groot-)ouders maken samen met de acteurs uit de theatervoorstellingen spelenderwijs kennis met de wereld van kleur en vorm, een unieke belevenis waarin het publiek naar hartenlust kan ontdekken, spelen en bouwen.

Al in de foyer begint de ontdekkingsreis: Bezoekers onthullen een wondere wereld van kleuren en figuren, waar regels vervagen en fantasie en plezier alle ruimte krijgen. Kleine en grote kunstenaars spelen met de meest fantastische objecten in dit magisch groeiende museum. Bouw je eigen totempaal van abstracte vormen, duik in een levensgrote blokkendoos of verkleed je tot vierkant of cirkel, net als de acteurs uit de voorstellingen. Of maak een foto van je eigen gecreëerde, levensechte schilderij waarin jij met je gezin de hoofdrol speelt! Ga op ontdekkingsreis door het theater! 

zondag 10 nov 2019 | 10:00 uur
Hele Theater

Vrije zit:   € 9,50

09.30 uur - Theater open - ontdek en speel in het theater
10.00 uur - Programma A: voorstelling Geel 2+
10.15 uur - Programma B: voorstelling Het Grote Kleurenballet 4+

Voorstelling 'Geel' - vanaf 2 jaar
Het is genieten in de gele stad.
Tot blauw verschijnt.
Dat is niet onze kleur.
Dat kennen we niet.

In de strijd van geel tegen blauw ontstaat er iets onverwachts.
In Geel wordt het publiek meegenomen in een gele wereld waar alles, maar dan ook echt alles, geel is. Zelfs de bezoekers zitten op gele kussentjes. Geel is de kleur van de zon, van blijdschap. Met haar mimespel laat Anastasiia Liubchenko allerlei grappige gele bewoners tot leven komen. De originele live muziek van Thijs Felperlaan en Yung-Tuan Ku verhoogt hierbij de magie.

vanaf2.nl/

Vrije zit:   € 9,50   Normaal
Vrije zit:   € 9,50

Ook interessant:

Martijn & Stefan Blaak - Pianoconcert  zo 07 jun 2020 - 14:00 uur - | Kapelzaal
Martijn & Stefan Blaak - Pianoconcert  zo 14 jun 2020 - 11:00 uur - | Kapelzaal