Peuter- en Kleuterfestival - Prentenboekjesfestival: Op de boerderij

Delen:

Familievoorstelling

In samenwerking met Gottmer Uitgevers Groep en Klein Amsterdam Producties maakt Vanaf2 Producties een nieuw familiefestival: een unieke foyerspeeltuin in combinatie met zowel een 2+ als 4+ voorstelling met een overlappend thema.

Duurzaamheid, gezondheid en milieu krijgen veel aandacht op de basisschool. Kinderen leren wat gezond eten is, hoe recyclen in zijn werk gaat en spelen graag buiten. Groen is goed! Ook peuters en kleuters zijn dol op de schattige dieren op de kinderboerderij. In dit festival is aandacht voor deze thema’s.

Meteen bij binnenkomst kom je al terecht in onze theatrale boerderij! In de foyer ontdek je namelijk samen met boerin Marianne al zingend en spelend van alles over de natuur. Als kleine boer of boerin roetsj je daar van de tractorglijbaan, puzzel je met koeienvlekken en oogst je rijpe groenten in de moestuin.

Verder kun je in het festival genieten van de gloednieuwe voorstelling Boer Boris is de baas  (4+) van Klein Amsterdam Producties. Een hilarische voorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar die zichzelf en de wereld om zich heen ontdekt. Speciaal voor de 10e verjaardag van deze populaire kinderboekenserie komen twee technici met een levensgrote kijkdoos naar het theater. Boer Boris, zijn machines, de dieren van de boerderij, de natuur en zelfs de vogelverschrikkers komen hierin tot leven. Boris helpt waar hij kan met zijn rode tractor en houdt de technici in de gaten, want die maken steeds ruzie…

“Wie is er hier de Baas?

Jij niet, pas op, afblijven, kijk uit!

Waarom zat je nou daaraan, waarom?

Wie is er hier de baas?

Ja, nou is het stuk, helaas.”

Of je gaat samen met Gonnie en Gijsje op zoek naar Gonnies knalrode lievelingslaarsjes, in Gonnie en Gijsje samen op stap (2+), ook van Klein Amsterdam Producties. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug? Gonnie en Gijsje samen op stap is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea, en is een muzikaal feestje met liedjes van Ageeth de Haan.

 

zondag 23 okt 2022 | 10:00 uur
Hele Theater

Vrije zit:   € 12,50
Vrije zit:   € 12,50   Normaal
Vrije zit:   € 12,50

Ook interessant:

Kinderboekenweek: De Hermannen - Hermannosaurus Rex  zo 16 okt 2022 - 14:30 uur - | Herman Finkers Zaal
Ida van Dril - De Vliegende Hollander  di 28 feb 2023 - 14:30 uur - | Herman Finkers Zaal