Peuter- en Kleuterfestival - Prentenboekjesfestival: Op de boerderij

Delen:

Familievoorstelling

KLIK HIER voor de voorstelling: 09:45 uur - Gonnie & Gijsje samen op Stap (2+) 

KLIK HIER voor de voorstelling: 11:00 uur - Gi-Ga Groen van Katiuscia Principato (4+)

KLIK HIER voor de voorstelling: 12:00 uur - Gonnie & Gijsje samen op Stap (2+) 

In samenwerking met Gottmer Uitgevers Groep en Klein Amsterdam Producties maakt Vanaf2 Producties een nieuw familiefestival: een unieke foyerspeeltuin in combinatie met zowel een 2+ als 4+ voorstelling met een overlappend thema.Duurzaamheid, gezondheid en milieu krijgen veel aandacht op de basisschool. Kinderen leren wat gezond eten is, hoe recyclen in zijn werk gaat en spelen graag buiten. Groen is goed! Ook peuters en kleuters zijn dol op de schattige dieren op de kinderboerderij. In dit festival is aandacht voor deze thema’s.

Ieder kind krijgt naast een theatervoorstelling en het randprogramma ook één gratis workshop. Klik hierboven op een specifieke voorstelling om kaarten te kopen voor het Peuter- en Kleuterfestival 2022. Het toegangsbewijs voor de gekozen voorstelling is tevens het toegangsbewijs voor het gehele festival.

Meteen bij binnenkomst kom je al terecht in onze theatrale boerderij! In de foyer ontdek je namelijk samen met boerin Marianne al zingend en spelend van alles over de natuur. Als kleine boer of boerin roetsj je daar van de tractorglijbaan, puzzel je met koeienvlekken en oogst je rijpe groenten in de moestuin. Verder kun je in het festival genieten van de gloednieuwe voorstelling Gi-Ga-Groen van Katiuscia Principato, 

Een grappige, beetje spannende, muzikale voorstelling over de natuur , de aarde en wat wij kunnen doen om deze mooi te houden.

Hoezo de hele dag op m’n playstation! Wat nou met m’n hoofd in m’n mobiel? Tuurlijk durf ik naar buiten en ben ik niet bang voor de natuur! Of ik weet wat een meikever is? duhh… En welke dieren er ‘s nachts wakker zijn? Dat troep in de prullenbak moet want anders ! Anders wat? …..Anders zouden we wel eens bezoek kunnen krijgen van Plonster het plastic monster.

Of je gaat samen met Gonnie en Gijsje op zoek naar Gonnies knalrode lievelingslaarsjes, in Gonnie en Gijsje samen op stap (2+), ook van Klein Amsterdam Producties. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug? Gonnie en Gijsje samen op stap is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea, en is een muzikaal feestje met liedjes van Ageeth de Haan.

De onderstaande prijs geldt voor zowel kinderen als volwassenen.

zondag 23 okt 2022 | 09:30 uur
Hele Theater

Vrije zit:   € 12,50
Vrije zit:   € 12,50   Normaal
Vrije zit:   € 12,50

Ook interessant:

De Prins van Oranje (6+) - Dieuwertje Blok & Jeroen Kramer  zo 29 jan 2023 - 11:00 uur - | Herman Finkers Zaal
Vanaf 2 producties - Koos & Moos (4+)  zo 12 feb 2023 - 14:30 uur - | Herman Finkers Zaal