Noaberfest 2019 - Zaterdag

Delen:

Toneel, Cabaret, Muziek, Cultureel evenement

Noaberfest is twee dagen theater en muziek op minimaal 15 locaties in Almelo en het buitengebied richting Tubbergen. 
Elk optreden duurt 25 min. Daarna kun je een ander optreden bijwonen. Wat te denken van een bluesband in een garage, stand-up comedy in een museum of muziektheater tussen de koeien? Kies 29 en 30 juni zelf je favoriete voorstellingen en kom genieten van muziek, theater en humor!

Wilt u een passepartout voor beide dagen? 
Passepartouts kosten €30,- per stuk. Klik hieronder op 'bestellen'. U komt in het bestelproces waar u eerst de datum (kies zaterdag 29 juni) en het gewenste aantal kaarten (passepartouts) kiest. In het volgende scherm Rangen en tarieven wijzigt u het aantal gewenste kaarten van normaal (dagkaart) naar 'passepartout'. Heeft u problemen met bestellen? Neem dan contact op met onze kassa via 0546 - 850 264 of info@hof88.nl.

https://www.hof88.nl/site/assets/files/1/digitale_programmaboekje.pdf

zaterdag 29 jun 2019 | 12:00 uur
Almelo en Tubbergen

Vrije zit:   € 17,50

Het leukste event om op de fiets te beleven!

Je kunt tijdens Noaberfest op verschillende manieren optredens bezoeken. Te voet of met de auto misschien... Maar de fiets is wel de leukste optie als je onderweg wilt genieten van Almelo en het Twentse landschap! 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Muziek, Comedy, Kleinkunst en Theater

Tijdens Noaberfest krijg je een tapas aan cultuur geserveerd. Met korte voorstellingen van 25 minuten op verrassende locaties. En je bepaalt zelf welk optreden je wilt zien. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Kijk voor informatie ook op www.noaberfest.nl  

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Weekend Passe-partout

Voor € 30,00 koop je een weekend passe-partout en hoef je niets te missen! Dagkaarten kosten € 17,50. In twee dagen worden op 15 locaties bijna 100 optredens gepresenteerd! Wie een dagkaart heeft kan 1 kind (t/m 12 jaar) gratis meenemen. Met een weekend passe-partout mogen 2 kinderen (t/m 12 jr) gratis mee! Kaarten bestel je via deze website.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ontdek bijzondere buitenplaatsen in Twente

Bij Noaberfest kun je een aantal optredens op bijzondere plekken bijwonen. Soms is dat een kleine, intieme locatie met het publiek dichtbij de artiest en vervolgens weer op een plek waar je beslist geen voorstelling zou verwachten. Kom daarom ook naar Noaberfest en ontdek verrassende optredens op bijzondere buitenplaatsen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Blijf op de hoogte

Wil je niets missen of op de hoogte blijven. Zie dan voor Noaberfest op Facebook of kijk op  www.noaberfest.nl voor de laatste ontwikkelingen. Zien we je ook op Noaberfest?

Vrije zit:   € 17,50   Normaal
Vrije zit:   € 30,00   Passepartout 29 & 30 juni
Vrije zit:   € 17,50

Ook interessant:

Peter van Ewijk - Contact  vr 30 okt 2020 - 20:15 uur - | Kapelzaal
Klaas Prins - Maar nog niet helemaal  vr 13 nov 2020 - 20:15 uur - | Kapelzaal