FABIAN FRANCISCUS - Nieuwe Liefde

Delen:

Lezing, Cabaret / literatuur

Op 16 november komt bij De Nieuwe Liefde Almelo een bijzondere man. Fabian is cabaretier en heeft simultaan 2 universitaire studies afgerond. Fabian heeft MCDD, een vorm van autisme, die gepaard gaat met veel fantasie. In VLAFEEST vertelt hij over wat daarvan de kenmerken zijn. Het is allerminst droog, want bij elk kenmerk heeft hij legio voorbeelden uit het dagelijks leven, die hij ontspannen en spontaan met het publiek deelt en met gemak in het absurde trekt. Zijn voorstelling is een aantrekkelijk voorbeeld van de emanciperende kracht van komedie. Zijn kijk op het leven is uniek en zijn oprechte nieuwsgierigheid naar de zaal verfrissend.

Fabian vertelt in zijn voorstelling 'VLAFEEST' hoe hij steeds beter kan doen alsof hij minder last heeft van autisme. Behalve als hij moe en zichzelf is. Behoudens die momenten lukt dat met vallen en opstaan eigenlijk telkens ietsje beter. Dit levert een zeer humoristische voorstelling op over hoe hij zich verhoudt tot de maatschappij.

Fabian won in de fameuze 'The Comedy Store' in London een comedywedstrijd uit 35 deelnemers. Verder won hij het Leeuwarder Cabaret Festival, de Comedy Slam en speelde naast de finalistentour in Nederland en België o.a. in de grotere comedy clubs van New York, Berlijn, Stockholm en Londen.

zaterdag 16 nov 2019 | 18:00 uur
Kapelzaal

Het programma duurt van 18.00 tot circa 19.30 uur en vindt plaats in Hof´88, Elisabethhof 4 in Almelo. Vanaf 17.30 uur is de inloop met een drankje. Na afloop van het programma kunt u gebruik maken van een informele nazit met een drankje en een smakelijke maaltijd.

De entree is € 5,-, de maaltijd kost € 12,50 en de drankjes zijn voor eigen rekening.

Wilt u doorgeven dat u komt en of u wel of niet blijft eten via DeNieuweLiefdeAlmelo@gmail.com? Graag onder vermelding van uw naam, het aantal personen en eventueel de wens om vegetarisch te eten. Info: www.facebook.com/denieuweliefdealmelo

Ook interessant:

Martijn & Stefan Blaak - Pianoconcert  zo 14 jun 2020 - 14:00 uur - | Kapelzaal
Peter van Ewijk - Contact  vr 30 okt 2020 - 20:15 uur - | Kapelzaal