Frans van Deursen - Motel Coyote

Delen:

Theaterconcert

Let op: Deze voorstelling is enkel te bezoeken op vertoon van een CoronaToegangsbewijs in de CoronaCheckApp of geprint vanaf de officiële websiteKLIK HIER voor meer informatie over het Coronatoegangsbewijs. KLIK HIER voor meer informatie over Testen voor Toegang

 

Waar vind je ze nog? Van die avonturiers die huis en haard achter zich laten om hun dromen en verlangens na te jagen?
Frans van Deursen had behoefte aan nieuwe inspiratie en reed daarom ruim 12.000 kilometer door Amerika om alle facetten van het land tot in zijn poriën te laten doordringen. Maar het Amerika dat hij aantreft is niet meer het Amerika waar hij vroeger altijd opgeladen uit terugkeerde.
Het Land van de Onbegrensde Mogelijkheden blijkt een vervallen natie waar de rek uit is, waar de bevolking klaagt en mort.
Het land dat hij liefheeft is failliet, de American Dream is veranderd in een nachtmerrie.
Nu staat Frans met een koffer vol verhalen, een rugzak vol songs en een trio rasmuzikanten zijn ervaringen vertellend op het podium.

De pers over Motel Coyote:

Een aaneenrijging van de meest uiteenlopende vormen van Americana en aanverwante rootsvormen. (Dani Heyvaert, Rootstime)

Het is de verdienste van Van Deursen dat hij als artiest in hart en nieren een bijzonder beeldend element aan de muziek weet toe te voegen. (Harry de Jong, Kultuurfabriek Kooiaap)

Je ziet bijna het ruige landschap waar een tumbleweed langs waait en een eenzame coyote huilt. (Timpaan Muziek)

Frans van Deursen behoort met zijn solo projecten tot de groten van het muziektheater. (Ronand Valstar, Real Roots Café)

zaterdag 29 jan 2022 | 20:15 uur
Herman Finkers Zaal

1e rang:   € 10,00 Incl. pauzedrankje
1e rang:   € 10,00   Normaal
1e rang:   € 10,00 Incl. pauzedrankje

Ook interessant:

Anneke van Giersbergen - Zingt Kate Bush - try-out  za 08 jan 2022 - 20:15 uur - | Herman Finkers Zaal
Mart Hillen - Mart & Movies  do 14 apr 2022 - 20:15 uur - | Herman Finkers Zaal