Nanoek - Melk - een motherfocking musical

Delen:

Musical

Niemand is van nature een moeder; je wordt het. Met vallen en opstaan.

MELK is eenbrave new musical over liefde, woede, spijt, teleurstelling en blijdschap, waarin het moederschap in al haar facetten wordt getoond.

Je volgt een moeder die uit wanhoop in haar kofferbak gaat liggen, de enige plek waar ze echt niets meer moet. Ouders die niet alleen hun kind verliezen, maar langzaam ook elkaar. Een hoogzwangere vrouw die zich staande probeert te houden tussen de verwachtingen van haar eigen familie en tegelijkertijd wordt bedolven onder Instagram-adviezen en momfluencers. De persoon die geen kinderen wil, het stel bij wie het niet lukt, de vrouw bij wie het er gewoon nooit van gekomen is. Na het zien van deze ‘motherfokking’ musical kijk je met een andere blik naar je moeder, jezelf en die irritante vrouw met het krijsende kind in een vliegtuig.

MELK is een musical die volledig meebeweegt op een score van elektronische muziek vol eerlijkheid, lef en humor, gemaakt en verteld door een collectief van explosief nieuw musicaltalent.

NANOEK maakt brave new musicals. Afgelopen seizoen werd deze nieuwe producent bejubeld in de pers en meermaals bestempeld tot een verrijking voor het Nederlandse musicalgenre.

zaterdag 25 nov 2023 | 20:15 uur
Herman Finkers Zaal

1e rang:   € 25,00 Incl. pauzedrankje
1e rang:   € 25,00   Normaal
1e rang:   € 25,00 Incl. pauzedrankje

Ook interessant:

'De kinderen van het vergeten eiland - Servus Junior  zo 09 jul 2023 - 15:00 uur - | Kapelzaal
Remy Everts - Gewoon Remy  do 05 okt 2023 - 20:15 uur - | Herman Finkers Zaal