Firma Weijland en Consorten - HUNDJUN schrijft Jankbrieven

Delen:

Muziektheater

Neem een foto van je hond mee!

Firma Weijland en Consorten komt naar Theater Hof 88. Zij spelen hun prachtige en intense muziekvoorstelling: HUNDJUN, schrijft Jankbrieven.
HUNDJUN gaat over twee honden die elkaar in de nacht jankbrieven schrijven. M., de liefste bazin van Hundjun, is gestorven en wordt morgenvroeg begraven. HUNDJUN bereidt samen met hondvriend Kardoes een heus eigen requiem voor.

HUNDJUN is een humorvolle voorstelling die je bij de lurven pakt door de onvoorwaardelijke vriendschap en de schok en schoonheid van afscheidnemen. De Firma is in staat om de verbeelding in volle glorie en breedte aan te blazen!

 

Firma Weijland bestaat uit ware rasmuzikanten: Dries Bijlsma | gitaar en sampler tovernaar, Reinder van Raalte | piano, Maurits Boreel | viool en Protoon MIDI viool, en Willem de Jongh | drums. Zij kennen elkaar al jaren van het conservatorium in Zwolle en spelen met veel plezier samen de sterren uit de hemel: een waar genot om mee te maken.

Keimpe de Jong - programmeur van Zwolse Theaters roemt de voorstelling : HUNDJUN is een authentieke, melancholische, liefdevolle en muzikale trip!


Iedereen die de Firma uit Zwolle eenmaal meegemaakt heeft, vergeet dit nooit meer en komt immer terug. De puurheid in die gein van samen muziekmaken straalt je tegemoet en die bijzondere unieke zangstemmen van Lucy Legeland en Jack Weijkamp springen zo hupsakee in je hart!

De Firma gaat kwispelen van deze voorstelling en hoopt dat u in grote getale aanwezig zult zijn. Komt dat zien en horen!

We zijn blij en verheugd om Firma Weijland te mogen ontvangen. Als feestelijke geste ontvangt iedere hondenbezitter, die een kaartje voor HUNDJUN koopt, een gratis drankje na afloop. Neem daarom een mooie foto van je hond mee!

zaterdag 05 nov 2022 | 20:15 uur
Herman Finkers Zaal

1e rang:   € 20,00 Incl. pauzedrankje
1e rang:   € 20,00   Normaal
1e rang:   € 20,00 Incl. pauzedrankje

Ook interessant:

Circus Treurdier - BAAAAAA een voorstelling over blaten  wo 28 feb 2024 - 20:15 uur - | Herman Finkers Zaal
George & Eran Producties en Club Classique - Leven  do 16 mei 2024 - 20:15 uur - | Herman Finkers Zaal