Paco Plumtrek presenteert: - Het Liedjesmakers Festival

Delen:

Cultureel Festival

Zaterdag 1 oktober. Paco Plumtrek presenteert: het Liedjesmakersfestival

Het Liedjesmakersfestival is een zeer gemoedelijk jaarlijks festival, met een geweldige mix van toerende buitenlandse acts, landelijk bekende singer/songwriters, akoestische en elektrisch versterkte bands en regionaal talent. Een zeer divers en breed programma met een bonte stoet aan muzikanten zoals je ze zelden bij elkaar ziet op één dag.  Een deel van het middagprogramma is speciaal bestemd voor de jongste muziekliefhebbers. Het festival speelt zich af in alle zalen van Hof 88. De theaterzaal, de Kapel, de tuinzaal, de foyer en, bij goed weer buiten; op het vloerkleed van Paco Plumtrek.

Met op 1 oktober onder andere Doña Quijote: de Almelose Natasja Valetta en Bart Guichelaar spelen hun Nederlandse Flamenco liederen. Balkanova Orchestra, publiekstrekker op het afgelopen All Mellow Straatmuziekfestival, zal ook hier feestelijk aanwezig zijn.
Het festival geeft dit jaar behalve aan liedjesmakers ook ruimte aan de kunst van de performance met de geniale Herontdekkingsreizigers van het Eigen Hart en de Gezamenlijke Ziel bij Kaarslicht 

zaterdag 01 okt 2022 | 15:00 uur
Hele Theater

Vrije zit:   € 15,00
Vrije zit:   € 15,00   Normaal
Vrije zit:   € 0,00   Kinderkaart
Vrije zit:   € 15,00

Ook interessant:

Ruysdael Kwartet - Concert SKA  do 06 apr 2023 - 20:15 uur - | Kapelzaal
Aluin - Twelfth Night - een genderfluide muziekspektakel  wo 12 apr 2023 - 20:15 uur - | Herman Finkers Zaal