De Kwartjes - het Kwartjes i-vent

Delen:

Culturele Verhuring

Een dag, helemaal, voor jou. Omdat het tijd is. Voor jou. Voor ons. Voor Vallende Kwartjes. 8 maart gaan ze in Theater Hof 88, in Almelo, vallen. Supersnel en mega-veel! Een hele dag waarop je gaat ervaren hoe heerlijk het is om weer vrij te mogen leven! Je moet het eigenlijk zien als een soort kruising tussen College Tour, de Lama’s, de Muppetshow, Mindf*ck en daarbij dus ook nog eens heel veel vallende Kwartjes.

Kwartjes bestaat uit Jeroen en Nathalie. Jeroen ruilde een paar jaar geleden zijn baan als leidinggevende in voor een leven als coach. Vlak daarna ontmoette hij Nathalie , die eveneens een levensveranderende switch maakte. Haar goedlopende psychologenpraktijk in Enschede verruilde zij voor de coachpraktijk die zij samen met Jeroen onder de naam Kwartjes nu in Katwijk, direct aan zee runt. Beiden weten als geen ander hoe moeilijk en zwaar het zetten van zo’n grote stap kan zijn. Nathalie kreeg zelf twee keer een burn-out en pas na een ontmoeting met een wereldster mocht het roer om. Daarover en over hoe je toch je hart kunt volgen en gaan doen wat écht bij je past: dáárover vertellen ‘die van Kwartjes’ alles op hun 'I-vent'. Eigenlijk had het iiiii-vent moeten heten, maar dat spelt zo lastig. De i's staan voor al die Ikjes in jou, die vinden dat je altijd aardig, zorgzaam en 'in control' moet zijn. Die Ikjes, daar gaan we het eens even goed over hebben! Omdat het tijd wordt voor je echte IK! Èn de 'i' staat voor: Inspiratie, Inzichten, Improvisatie, Intuïtie, en Impact! En het is óók nog eens Internationale vrouwendag 8 maart! Dus helemaal mooi om dan een dag voor jezelf in  te pikken of die samen met je vrouw door te brengen in het theater!

Loop je ergens tegenaan? Zoek je dringend antwoorden? Duidelijkheid? Een schop onder je kont? Alle antwoorden zijn gewoon in jezelf te vinden. Hoe? Dat weet je als je 8 maart komt kijken. En luisteren. Meedoen. Ervaren, delen, doen. Je gaat er gegarandeerd weer door durven leven. Heel simpel.

De dag waarop alles kan en mag en we antwoord gaan geven op al jouw vragen. Met meer improvisatie, interactie en inzichten dan ooit. En natuurlijk ook met humor, speelsheid, verbinding, warmte, (zelf)liefde, openheid, gezelligheid, laagdrempeligheid, communicatie, vertrouwen en veiligheid. Maar als we dat ook in de naam willen dan wordt het iiiiihsvw(z)loglcvv-dag en da's helemaal niet te doen!

Na de vorige Theaterdag kregen we alleen maar positieve reacties. "Ga dit met meer mensen delen!" was de meest gehoorde uitspraak.

Maar ook: "Dank jullie wel voor de inspirerende dag. Ik vond het erg leuk, onderhoudend en leerzaam. Het blijkt maar weer hoe nodig het blijft, dat je op (verrassende) manieren de liefde voor jezelf blijft bekijken. Dat doen jullie op jullie eigen-wijze en dat boeide mij. Gisteren is vooral mijn vrije kind door jullie wakker geschud :-). Jullie onbevangen, liefdevolle, respectvolle optreden trof mij. Waarbij jullie onvoorwaardelijke liefde voor elkaar en voor het publiek bijdroegen aan een aantrekkelijke sfeer en mijn persoonlijke humeur :-). Ambiance en catering wil ik ook zeker noemen en waren prima in orde".

 

Kwartjes: wij laten ze vallen. Maar jou nooit.

Kijk voor meer informatie en het bestellen van je kaartjes op: kwartjes.nl/ivent

zondag 08 mrt 2020 | 10:00 uur
Herman Finkers Zaal

Ook interessant:

Arjan Kleton - Met de fles groot gebracht  za 26 sep 2020 - 20:15 uur - | Herman Finkers Zaal
Absurd - Nabil Aoulad Ayad  do 01 okt 2020 - 19:15 uur - | Herman Finkers Zaal