Kinderboekenweek: De Hermannen - Hermannosaurus Rex (6+)

Delen:

Familievoorstelling

Een korte geschiedenis van de allereerste hergebruiker.

De broertjes Herman en Herman hebben een geweldig apparaat: een recyclemachine. Je gooit je troep erin en de machine maakt er prachtige nieuwe spullen van: een leeg eierdoosje, drie bananenschillen en een oude paperclip, en voilà, een nieuw skateboard!

Die machine hebben ze gekregen van vader Herman, die hem weer heeft gekregen van zijn vader. Ook Herman. Ze komen dus een uit een echte recyclefamilie en het begon allemaal bij de allereerste hergebruiker: de Hermannosaurus Rex. Maar wat nou als die recyclemachine kapot gaat? En wat nou als er een monsterlijke berg vuilnis hun kant op komt? En wat nou als ze ook nog ruzie krijgen omdat Herman het altijd beter weet dan Herman? Is dit het einde van de originele  hergebruiker?

 Deze knotsgekke familievoorstelling, van de makers van cabaretgroep Oeloek, gaat over creativiteit, duurzaamheid en het betere knutselwerk. Via een doldwaze achtbaan van gekke tekstjes, grappige liedjes en fysieke capriolen laten de Hermannen zien dat iedereen een Herman kan zijn.

zondag 16 okt 2022 | 14:30 uur
Herman Finkers Zaal

1e rang:   € 10,00
1e rang:   € 10,00   Normaal
1e rang:   € 10,00

Ook interessant:

Prentenboekjesfestival - Dieren in de tuin - Dikkie Dik (4+)  zo 29 okt 2023 - 11:00 uur - | Kapelzaal
Hup Herman - Voorlees opera  zo 17 mrt 2024 - 14:30 uur - | Herman Finkers Zaal