Amsterdams Kleinkunst Festival - Halve Finalistentournee

Delen:

Cabaret

Na drie intensieve en spannende selectierondes presenteert het Amsterdams Kleinkunst Festival de zes halve finalisten van 2019! Deze cabaret- en kleinkunsttalenten gaan van januari tot april met hun zelfgeschreven programma’s op een landelijke try-out tournee. Vlieguren maken, bijschrijven, schrappen, ontwikkelen en zo nu en dan spreekwoordelijk op je bek gaan. Alles om straks goed voorbereid de halve finales te kunnen spelen.

Claudia de Breij, Maarten van Roozendaal, Van der Laan en Woe, Louise Korthals, Richard Groenendijk, Pieter Derks, Eva Crutzen en Yentl en de Boer stonden eerder in de finale van de AKF Sonneveldprijs. En wie weet treft u vanavond al de winnaar van de AKF Sonneveldprijs 2019!

Vanavond ziet u drie van de zes halve finalisten: Lisa Ostermann, Meester Alex en Rikkert van Huisstede. De overige 3 finalisten spelen op vrijdag 8 februari in Theater Hof 88. 

Lisa Ostermann
In 'Meedoen' beschouwt Lisa manieren waarop mensen met elkaar mee proberen te doen. Die werken niet altijd, maar succes bestaat uit het aaneenrijgen van mislukkingen zonder het enthousiasme te verliezen. Je moet erin geloven, anders wordt het niks.

Meester Alex
Meester Alex is die gast met een baard en een hoed. Maar hij is ook die gast die kan dansen, die graag ontbijt met chipskruimels uit zijn onderbroek, die gedichtjes schrijft, die kan zingen, en die moeiteloos een achterwaartse flikflak doet. Zo’n gast. Hij is bovendien zo’n gast die kan rappen, waarbij hij zich laat begeleiden door Lucas Thijs met gitaar en zang. In de voorstelling 'Ben ik in één keer die gast' heeft Alex het over de rollen die men in het leven aanneemt en de verwachtingen die daarbij horen. Hierin geeft hij op humoristische en soms verwarrende wijze een eigen kijk op dat wat men ‘ik’ noemt.

 

vrijdag 01 mrt 2019 | 20:15 uur
Kapelzaal

Vrije zit:   € 15,50 Incl. pauzedrankje

Deze voorstelling is ook te zien:

donderdag 1 november 2018 | Concordia Enschede | Klik hier 

donderdag 14 maart 2019 | Vrijhof Enschede | Klik hier

Vrije zit:   € 15,50   Normaal
Vrije zit:   € 13,50   65+ korting
Vrije zit:   € 13,50   CJP-pas korting
Vrije zit:   € 13,50   Biebpas
Vrije zit:   € 15,50 Incl. pauzedrankje

Ook interessant:

Goeie Tukkers zijn geen Motherf*ckers - organiseren een: Tukkerware Party!  zo 08 sep 2019 - 20:15 uur - | Herman Finkers Zaal
Mylou Frencken en Dorine Wiersma - Waagstukken - try-out  za 19 okt 2019 - 20:15 uur - | Herman Finkers Zaal