George & Eran - George en Eran worden racisten

Delen:

Muziektheater

Een komedie over de onmogelijkheid het goed te doen. Wij willen ons steentje bijdragen, het juiste doen, aan de goede kant van de geschiedenis staan, tolerant zijn en begripvol! We schreeuwen op het toneel al jaren: Waarom verdienen vrouwen nog steeds minder dan mannen? Politie blijft maar etnisch profileren! #Metoo! De Nederlandse identiteit vervaagt! En waarom verandert Zwarte Piet nog steeds maar niet van kleur!?

Maar deugen is niet zo makkelijk als het lijkt in de wereld waarin we leven. Want hoe hard je ook je best doet om goed te doen, er is altijd wel iemand die zich beledigd voelt en je laat weten dat je het totaal verkeerd ziet. Dat het tijd is om wakker te worden of dat tradities niet zijn om te veranderen. We staan zelfs steeds feller en heftiger tegenover elkaar.

In deze actuele komedie zoeken de bruine vrienden George & Eran samen met het witte zangduo Nordgrond naar de (on)mogelijkheid om er samen uit te komen als het gaat om ongelijkheid en discriminatie in Nederland. Met een flinke dosis vrolijke boosheid zal niemand de ander iets ontzien. Want wij zijn van goede wil hè, vergeet dat niet!

donderdag 28 feb 2019 | 20:15 uur
Herman Finkers Zaal

1e rang:   € 19,50 Incl. pauzedrankje

georgeeneranproducties.nl/

Deze voorstelling is ook te zien:

maandag 11 februari 2019 | Vrijhof Enschede | Klik hier

woensdag 20 maart 2019 | Stadstheater De Bond Oldenzaal | Klik hier                

1e rang:   € 19,50   Normaal
1e rang:   € 17,50   65+ korting
1e rang:   € 17,50   CJP-pas korting
1e rang:   € 17,50   Biebpas
1e rang:   € 19,50 Incl. pauzedrankje

Ook interessant:

De Kolonie MT & Peter de Graef - Twee Zielen  za 23 feb 2019 - 20:15 uur - | Herman Finkers Zaal