Noam (Nani) Vazana & Quartet - First Ladies of Jazz

Delen:

Theaterconcert

"The First Ladies Of Jazz" maakt van elke locatie een intieme Jazz Club, simpelweg door  Nani's charismatische zang en stralende persoonlijkheid. Een prachtige ode aan 3 van de meest sublieme jazzvocalisten ooit. Een eerbetoon aan ‘the Queen of Jazz’ Ella Fitzgerald, ‘the goddelijke’ Sarah Vaughan en ‘Lady Day’ uiteraard niemand minder dan Billie Holiday.

Klassieke nummers zoals 'Summertime', Mysty','I'll Be Seeing You','Easy Living','A Foggy Day','My Man' en nog veel meer komen tot leven en nemen je mee op een reis naar de meest opwindende jazz legendes uit de jaren 40, 50 en 60. Beleef de anekdotes van het persoonlijke leven van deze diva's, zoals de speciale band tussen Ella Fitzgerald en Marilyn Monroe, waarom Billie Holiday zei dat ze meer verbrandt in één dag dan anderen in haar hele leven en hoe het komt dat Sarah Vaughan zo verbazingwekkend kon zingen, zelfs als ze verkouden was.

Dit boeiende concert legt de essentie van deze drie jazzdiva's bloot en vertelt het verhaal van hoe zij het geluid van “smooth, old school jazz” definieerden en verstevigden. Ga zitten, ontspan en geniet van een kijkje in de levens van de meest populaire en iconische jazzvocalisten aller tijden...maar bovenal, laat je betoveren door Nani´s betoverende jazz stem.

woensdag 06 mrt 2024 | 20:15 uur
Herman Finkers Zaal

1e rang:   € 22,00 Incl. pauzedrankje
1e rang:   € 22,00   Normaal
1e rang:   € 22,00 Incl. pauzedrankje

Ook interessant:

O'Dreams - Dublin  do 26 okt 2023 - 20:15 uur - | Herman Finkers Zaal
Shary An - Ik ben hier  za 16 dec 2023 - 20:15 uur - | Herman Finkers Zaal