Voice Male - EXIT - 70-jarig bestaan Jumelage Preston - Almelo

Delen:

Theaterconcert

Na ruim twintig jaar zet Vlaanderens bekendste a capella groep er een punt achter. Dat vieren ze met een korte en krachtige afscheidstournee: 2018 wordt het jaar van de Voice Male Exit. De Vexit? Vmexit? Wat maakt het uit, ze stoppen ermee. Wat het precies zal worden, is nog een verrassing maar u kunt zich alvast verwachten aan een combinatie van verhalen van vroeger, een reis door de tijd, liedjes van toen en nu, een lach een traan, een kippenvelmoment, iemand die zijn tekst vergeet, een gemist danspasje, een blik achter de schermen, of in de tourbus, een schuine mop, gedraai met ogen, een gewaagd arrangement, pakkende vertolkingen, nachtegalenzang, handgeklap, voetgestamp, geen polonaise, kledij waar toch net iets langer over had nagedacht kunnen worden, the Lion sleeps tonight, veel toemtoem en pampam, … en wat ongemakkelijk geschuifel als het doek uiteindelijk valt.

Had u nog niet de kans om hen te gaan bekijken? Aarzel dan niet. Deze heren zijn pensioengerechtigd. Ze verwachten u, op de gekende bezoekuren.

vrijdag 07 sep 2018 | 20:15 uur
Herman Finkers Zaal

1e rang:   € 7,00 Incl. pauzedrankje

http://www.voice-male.com/Homepage

1e rang:   € 7,00   Normaal
1e rang:   € 7,00 Incl. pauzedrankje

Ook interessant:

Tim Akkerman en band - Tim Akkerman sings the boss - co-productie Theaterhotel  di 19 mrt 2019 - 20:15 uur - | Herman Finkers Zaal of Theaterhotel
Janne Schra - LALALA LOVE  wo 27 mrt 2019 - 20:15 uur - | Herman Finkers Zaal