De Andersons - Een mooiere wereld

Delen:

Theaterconcert

Het laatste weekend van januari is het weer het Nationaal Theaterweekend. Drie dagen bomvol theater, op meer dan 200 locaties in Nederland! Nationaal Theaterweekend is een samenwerking tussen Prins Bernhard Cultuurfonds en Nationaal Theaterfonds, en wordt mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij, de cultuurloterij van Nederland.

Volwassenen menen vaak dat vroeger alles beter was, gedeeltelijk omdat ze toen als een kind in het leven stonden: onbevangen, onbevreesd en zonder vooroordelen. Maar hoe houd je die instelling op latere leeftijd vast? De Andersons zoeken voor antwoorden toevlucht bij Astrid Lindgren.

In Een mooiere wereld gaat het duo Anna Ågren en Roel Dullaart aan de hand van humor en muziek op zoek naar antwoorden op existentiële levensvragen. Hiervoor gaan ze op 'bezoek' bij schrijfster Astrid Lindgren, die altijd de mooie kanten van het leven zag. Ze gaf anderen advies en zette zich in voor vrede en gerechtigheid. Als iemand weet wat belangrijk is in het leven, is zij het wel, zo menen De Andersons.

Een mooie wereld is een passievol theaterconcert in de geest van Astrid Lindgren. De Andersons maakten de voorstelling in samenwerking met schrijver Sjoerd Kuyper. 

zaterdag 28 jan 2023 | 20:15 uur
Herman Finkers Zaal

1e rang:   € 10,00 Incl. pauzedrankje
1e rang:   € 10,00 Incl. pauzedrankje

Ook interessant:

Milène van der Smissen - Voor mijn part Dolly  za 18 feb 2023 - 20:15 uur - | Herman Finkers Zaal
Lucas van Merwijk & Drums United - Birth of the Beat  do 23 feb 2023 - 20:15 uur - | Herman Finkers Zaal