Lakshmi - Droom

Delen:

Theaterconcert

Wat gebeurt er als je onderbewustzijn je overneemt en alle verlangens en dromen naar de oppervlakte drijven?

Durf je al je dromen te volgen of ben je bang voor nachtmerries?

In ‘Droom’ duikt Lakshmi met haar muzikanten het onderbewustzijn in en creëert een wereld van muziek en film over dromen, nachtmerries en alles ertussenin.

De wereld tussen slaap en wakker waar ze eigen pop-noir nummers spelen die variëren van lieflijke kleine liedjes tot groots en duister, net als het leven zelf.

Lakshmi is artiest, songwriter en theatermaker.

Haar muziek is een verrassende combinatie van fluisterzachte luisterliedjes en gruizige elektronica, aangevuld met krassende gitaren en kwetsbare strijkers. Zelf noemt Lakshmi het pop-noir. Als maker staat Lakshmi bekend als iemand die haar eigen wereld op een ijzersterke manier visueel weet te vertalen.

Ondanks haar jonge carrière - Lakshmi debuteerde in 2017 met het naar haarzelf genoemde album en in 2018 bracht ze haar tweede album SIREN uit- heeft ze al twee theatertours op haar naam staan.

In 2021 brak ze bij het grote publiek door met haar deelname aan het TV-programma ‘Wie is de Mol?’, bracht ze haar single EMPTY uit met een videoclip waarin ze medewerking kreeg van topontwerpers zoals Ronald van der Kemp en kreeg de song een sync in de CBS-serie “Charmed”. Tevens richtte Lakshmi haar eigen platform “Only for The Wicked” op.

 

donderdag 10 nov 2022 | 20:15 uur
Herman Finkers Zaal

1e rang:   € 22,00 Incl. pauzedrankje
1e rang:   € 22,00 Incl. pauzedrankje

Ook interessant:

SYA - A bright starry night  za 14 jan 2023 - 20:15 uur - | Herman Finkers Zaal
Milène van der Smissen - Voor mijn part Dolly  za 18 feb 2023 - 20:15 uur - | Herman Finkers Zaal