Bluebettes - Do You Wanna Dance - Staconcert

Delen:

Theaterconcert

Na drie succesvolle theatertours met - zoals gebruikelijk in het theater - zittend publiek, komen The Bluebettes dit seizoen met ‘Do you wanna dance’. Zitten? Niks d’r van! In de benen en dansen op muziek van onder andere Tina Turner, Aretha Franklin, The Beatles, Elvis en vele andere grootheden uit de jaren zestig.

The Bluebettes is een Zwolse vrouwenband met een voorliefde voor liedjes uit the sixties. Met hun loepzuivere zangstemmen pakken ze elk sjoebiedoewapje mee en staan ze garant voor een gezellige, vrolijke avond vol plezier, humor en herkenning.

“Ja maar ik kan helemaal niet dansen” is geen excuus, want dat kunnen The Bluebettes zelf ook niet. En “Ja maar dan krijg ik zere voeten” is ook geen legitieme smoes, want de setlijst bevat ook rustpunten én om de dansvloer heen zijn zitplekken waar je even bij kunt komen.

Schroom niet en duik met The Bluebettes in een puike jaren zestig dansavond vol hipshaking, rock ’n roll, hully gully, twist, mashed-potato & andere dansmoves. Kom lekker swingen, het wordt mieters!

zaterdag 11 mrt 2023 | 20:15 uur
Kapelzaal

Vrije zit:   € 20,00 Incl. pauzedrankje
Vrije zit:   € 20,00   Normaal
Vrije zit:   € 20,00 Incl. pauzedrankje

Ook interessant:

O'Dreams - Dublin  wo 15 feb 2023 - 20:15 uur - | Herman Finkers Zaal
Milène van der Smissen - Voor mijn part Dolly  za 18 feb 2023 - 20:15 uur - | Herman Finkers Zaal