Peuter- en Kleuterfestival A - Ochtend: voorstelling om 9.30u - Dikkie Dik en Ik (2+)

Delen:

Familievoorstelling

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT. WE HEBBEN NOG VOLDOENDE PLEK TIJDENS DE B-VOORSTELLING (VOORSTELLING B)

Hoe is het... om Dikkie Dik te zijn? Als je op vier pootjes loopt en niet kan praten, maar wel kopjes geeft. Als je zomaar mag gaan liggen, op hele gekke plekken - of juist druk over de toetsen van de piano rent en hop, in de gordijnen springt? In Dikkie Dik & Ik mag het allemaal. Want het is feest! De oranje kater is jarig. Dat vieren we met een theaterervaring die al begint zodra je over de drempel van het theater stapt. Doe je mee?

De voorstelling Dikkie Dik en Ik
In de voorstelling beweegt Dikkie Dik zich middels interactieve projecties en videobeelden door de ruimte. Twee acteurs brengen met fysiek spel, veel slapstick en een gezonde dosis humor samen de wereld van Dikkie Dik tot leven. Ze spelen een spel met verdwijnen en verschijnen, met fantasie en werkelijkheid en kruipen in de huid van de beroemde oranje kat. Maar is hun fantasie niet te groot? Zie jij wat ik zie? En waar is de echte Dikkie Dik?

Leuke workshops!
Ook zijn er weer een aantal hele leuke workshops te volgen van Kaliber Kunstenschool en de bibliotheek Almelo. Lees hieronder meer!

Kaarten bestellen
U kunt via de knop hieronder kaarten bestellen voor het Peuter- en kleuterfestival. Vul bij de workshop s.v.p. alléén het aantal kinderen in.
Bij festival A is de voorstelling Dikkie Dik en Ik om 9.30 uur. Klik hier voor festival B (voorstelling om 11.30 uur).

zondag 11 nov 2018 | 09:15 uur
Kapelzaal

Vrije zit:   € 9,50

De 5 workshops om uit te kiezen zijn:

Leesplezier - Bibliotheek Almelo
Dikkie Dik komt helpen voorlezen en neemt een heleboel spannende boeken over de oranje kater mee. Na het voorlezen zijn er diverse Dikkie Dik spelletjes, zoals memory, te spelen.

Toneelpret - Kaliber Kunstenschool
Dikkie Dik is jarig en viert feest! Steek je handjes uit de mouwen en help hem met die supertaart. Het wordt een toneelfuifje om van te smullen.

Danspret - Kaliber Kunstenschool
Kinderliedjes, ritmespelletjes, bewegen, improvisatie en vooral veel dansplezier met de grappige oranje kater en andere (prentenboeken)dieren. Dat wordt leuk!

Knutselpret - Kaliber Kunstenschool
Dikkie Dik maakt een selfie! We maken het mooiste schilderij van Dikkie Dik met wasco, verf en glitterstenen.

Muziek met peuters - Kaliber Kunstenschool
We gaan we de dierenwereld verkennen. Met verschillende muziekinstrumenten brengen we al spelend en zingend de dieren tot leven. Daar wordt iedereen blij van.

Vrije zit:   € 9,50   Normaal
Vrije zit:   € 9,50   Kinderkaart
Vrije zit:   € 9,50

Ook interessant:

Vet Kindercabaret - Kapot Vet - 5+ - try-out  wo 25 sep 2019 - 15:00 uur - | Herman Finkers Zaal