De Nieuwe Liefde Almelo - Op weg naar meer energie

Delen:

Lezing

Ieder mens wil graag fit en gezond oud(er) worden en vitaal blijven. We hebben energie nodig om te kunnen leven zoals we graag willen, om te werken, plezier te maken en te ontspannen. Wat kunnen we daar zelf aan doen? Welke invloed heeft onze voeding op ons energieniveau, op onze stemming en ons gedrag? Kan jouw energieniveau een oppepper gebruiken? Welke voeding ondermijnt je energieniveau en welke voeding bouwt op?

Zaterdag 17 maart komt Rineke Dijkinga bij de Nieuwe Liefde Almelo en vertelt zij over haar boek ‘Op weg naar meer energie’. Hierin beschrijft zij wat voeding in 8 weken voor je kan doen en waarom. Ruim 15 jaar heeft Rineke Dijkinga als orthomoleculair geneeskundige duizenden mensen begeleid op het gebied van voeding. Zeker driekwart van hen kampte met vermoeidheid en lusteloosheid. Vaak waren de basisvoorwaarden voor energie niet in balans. Door voeding en leefstijl aan te passen, knapten de meeste mensen al binnen acht weken op. Met als resultaat: meer energie!

Hippocrates zei het al: Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding.

zaterdag 17 mrt 2018 | 18:00 uur
Kapelzaal

1e rang:   € 5,00

Het programma duurt van 18.00 tot circa 19.30 uur en vindt plaats in de kapel van Theater Hof 88, Elizabethhof 4 in Almelo. Vanaf 17.30 uur is de inloop met een drankje. Na afloop van het programma kunt gebruik maken van een informele nazit met een drankje en een smakelijke maaltijd. De entree is € 5,-, de maaltijd kost € 12,50 en de drankjes zijn voor eigen rekening.

Wilt u doorgeven dat u komt en of u wel of niet blijft eten via DeNieuweLiefdeAlmelo@gmail.com? Graag onder vermelding van uw naam, het aantal personen. Vanwege de vasten eten wij allen vegetarisch. Info: www.facebook.com/denieuweliefdealmelo

1e rang:   € 5,00   Normaal
1e rang:   € 5,00

Ook interessant:

Goeie Tukkers zijn geen Motherf*ckers - organiseren een: Tukkerware Party!  za 07 sep 2019 - 20:15 uur - | Herman Finkers Zaal
Yvonne van den Eerenbeemt - BRONST  za 14 sep 2019 - 20:15 uur - | Kapelzaal