Nationaal Theaterweekend - Meneer Monster - De Gruffalo (3+)

Delen:

Familievoorstelling

Na het grote succes van de vorige edities van het Nationaal Theaterweekend vindt dit jaar de 4de editie plaats. Het Nationaal Theaterweekend kun je vergelijken met de Museumnacht: deuren die normaal gesloten blijven gaan open, en voor een gereduceerd tarief kun je prachtige voorstellingen bezoeken. Met als doel: (meer) mensen de magie van het theater laten beleven!

Open huis Nationaal Theaterweekend
Op zaterdag 26 januari is er tijdens het Nationaal Theaterweekend een Open Huis in Theater Hof 88. Tussen 12:00 uur en 17:00 uur zijn er rondleidingen door het theater, gratis optredens en previews in de foyer, en kunt u genieten van een kopje koffie met een lekkernij. Wees welkom in Theater Hof 88!

Naar het bekende boek van Julia Donaldson & Axel Scheffler
Hij heeft oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn rug tot op zijn kop. Wie kent hem niet? De Gruffalo!

Een kleine muis loopt door het diepe donkere bos en wordt beslopen door drie dieren die niets liever willen dan hem opeten. Gelukkig weet de muis zijn fantasie te gebruiken en bedenkt hij een list. Maar wat gebeurt er als de muis opeens wordt geconfronteerd met zijn eigen verzinsels? Overwint de kleine muis zijn angsten voor die grote griezel?

De Gruffalo is een spannende fysieke slapstickvoorstelling voor iedereen van 3 jaar en ouder.

zondag 27 jan 2019 | 13:00 uur
Kapelzaal

Vrije zit:   € 10,00

https://www.meneermonster.com/de-gruffalo

Vrije zit:   € 10,00   Normaal
Vrije zit:   € 10,00

Ook interessant:

Vet Kindercabaret - Kapot Vet - 5+ - try-out  wo 25 sep 2019 - 15:00 uur - | Herman Finkers Zaal
Ageeth de Haan - Twinkel twinkel, kleine ster - 2+  zo 15 dec 2019 - 14:30 uur - | Herman Finkers Zaal