Nieuw Utrechts Toneel - De Chaos van 2020

Delen:

Toneel

Op 3 november 2020 mogen de Amerikanen weer naar de stembus. Gunnen ze Trump nog eens vier jaar in office? Greg en Viktor zouden in het voorjaar van 2020 naar Washington D.C. reizen om de stand van het machtigste land ter wereld op te nemen. Maar de wereld ging op slot.

Trump ging aan de slag met ‘Opening up America again’ en het inspiratiemateriaal voor een voorstelling over de Verenigde Staten werd ge-supersized. Het coronavirus zorgde voor verschuiving van macht op het wereldtoneel, complottheorieën, een nog schrijnendere kloof tussen arm en rijk en op z’n minst spraakmakende persconferenties van de zittende president. Gelukkig was er ook saamhorigheid, solidariteit en een strakblauwe lucht.

Om een reis te maken heb je geen vliegtuig nodig. Kom naar het theater en reis mee. We gaan op zoek naar (on)waarheden over Amerika, Amerikanen en onszelf.

De chaos van 2020 is een wezenlijke, urgente, grappige, intelligente, toegankelijke, actuele, muzikale, goed verzonnen en tegelijk heel erg ware voorstelling naar aanleiding van, voorafgaand aan en na afloop van de Amerikaanse verkiezingen.

Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om de voorstelling als bezoeker thuis te bekijken. Per speeldatum kunnen mensen een thuisticket kopen via deze link: https://www.nieuwutrechtstoneel.nl/voorstellingen/te-boeken/de-chaos-van-2020/ Het grote voordeel hiervan is onder andere dat mensen die vanwege gezondheidsklachten niet kunnen komen, of zich niet prettig voelen in het theater, op deze manier toch kunnen kijken. Het is een volwaardige livestream, die speciaal is gemaakt, niet een camerastandpunt en dan laten lopen op de zaal, maar thuiskijkers zijn te gast bij actrice Robin Virginie, die vanuit haar huis in New York meespeelt en de livestream host. 

donderdag 05 nov 2020 | 20:15 uur
Herman Finkers Zaal

1e rang:   € 20,00 Incl. pauzedrankje
1e rang:   € 20,00   Normaal
1e rang:   € 18,00   65+ korting
1e rang:   € 18,00   CJP-pas korting
1e rang:   € 18,00   Biebpas
1e rang:   € 20,00 Incl. pauzedrankje

Ook interessant:

Het Volk - De Bezoeking  za 23 apr 2022 - 20:15 uur - | Herman Finkers Zaal
Helmert Woudenberg - Van huis uit - Theater na de Dam  wo 04 mei 2022 - 20:15 uur - | Herman Finkers Zaal