Nieuwe Liefde Almelo - BERTIE HENDRIKS: EEN LEERLING VAN HET LEVEN

Delen:

Lezing

Op zaterdag 15 februari is Bertie Hendriks bij De Nieuwe Liefde Almelo. Hij neemt ons mee door de zeven levensfasen: geboorte, kind, jongere, volwassene, oudere, dood en ‘de Lege Ruimte’. In elke fase vind je spiegels van je diepere drijfveren, verlangens en uitdagingen. In elke fase worden krachten in je wakker en krijg je een geschenk en een opgave van het leven. Jong of oud, het is nooit te laat om je de wijsheid van deze geschenken eigen te maken.

Aan de hand van de vraagstukken die zich voordoen in de levensfasen, vertelt Bertie over het avontuur, bewust leerling van het leven te zijn. Hij zal zijn verhaal omlijsten met mooie beelden en muziek.

Bertie Hendriks (1951) is natuurkundige, leraar, creatieve geest, gids bij levensvragen en schreef ‘Dagboek van de Ziel’ over de levensfasen. Hij leidt opleidings- en retraite-groepen bij het ITIP waar hij tot voor kort mededirecteur was. Naast zijn werk binnen het ITIP besteedt hij tijd aan de stichting Kameroen Werkt! Hij is bevlogen vanuit persoonlijk contact projecten op te zetten om duurzaam werk en creatief ondernemerschap te initiëren in Afrika.

zaterdag 15 feb 2020 | 18:00 uur
Kapelzaal

Het programma duurt van 18.00 tot circa 19.30 uur en vindt plaats in Hof´88, Elisabethhof 4 in Almelo. Vanaf 17.30 uur is de inloop met een drankje. Na afloop van het programma kunt u gebruik maken van een informele nazit met een drankje en een smakelijke maaltijd. De entree is € 5,-, de maaltijd kost € 12,50 en de drankjes zijn voor eigen rekening. Er kan niet gepind worden.

Wilt u doorgeven dat u komt en of u wel of niet blijft eten via DeNieuweLiefdeAlmelo@gmail.com? Graag onder vermelding van uw naam, het aantal personen en eventueel de wens om vegetarisch te eten.

Info: www.facebook.com/denieuweliefdealmelo

Ook interessant:

Absurd - Nabil Aoulad Ayad  do 01 okt 2020 - 21:30 uur - | Herman Finkers Zaal