Enge Buren - BASTA!

Delen:

Cabaret

Na 2.893 optredens, 28 dansjes, 156 persiflages, 1 vuurspuwnummer, 43.056 keelsnoepjes, 5 x Lowlands en 633 pizza’s (Calzone) is het voor Enge Buren mooi geweest. Uit hun immense repertoire wordt een geheel nieuw programma samengesteld van alle hoogtepunten. De ene hit origineel, de ander aan deze tijd aangepast én nieuw werk. Nog 1 seizoen! BASTA!.

zaterdag 07 mrt 2020 | 20:15 uur
Herman Finkers Zaal

1e rang:   € 20,00 Incl. pauzedrankje

Naar jullie eigen zeggen zal geen enkele Basta-show hetzelfde zijn. Wat kunnen onze bezoekers precies verwachten van jullie show in Almelo?
De bezoekers in Theater Hof 88 kunnen een show verwachten die men gewend is van ons: muzikaal cabaret. Omdat de bezoekers in Almelo lekker meegaand zijn en graag willen zingen zitten er veel meezingers in de show. We gaan er voor zorgen dat het één groot feest gaat worden, want we willen en gaan er een feestje van maken!

Jullie zijn al talloze keren in Theater Hof 88 geweest. Wat is jullie het meeste bij gebleven uit al die jaren in Almelo?
Het is een genot voor ons om in Theater Hof 88 te spelen. Alles kan en alles mag. Het is een perfecte mix tussen professionaliteit en ontspannenheid, en die sfeer proef je ook altijd in de zaal. Wat altijd memorabel is, is de ‘derde helft’. We blijven er altijd heel lang kletsen, lachen, ouwehoeren met de bezoekers en de medewerkers. We worden altijd in de watten gelegd met drankjes en lekkere hapjes. En als het dan uiteindelijk heel laat is en we besluiten om weg te gaan worden we ook nog eens door iedereen uitgezwaaid. Het klinkt misschien stom, en het is misschien oh zo simpel, maar dat voelt als artiest zo intens mooi.

Dat zal dus een lastig afscheid worden op 7 maart?
Het zal wel een emotioneel afscheid worden, omdat je weet dat een bezoekje aan Theater Hof 88 er op korte termijn niet meer in zal zitten. Maar wij geloven heel erg in het motto: elke deur die dicht gaat, zet een andere deur weer open.

Dus het leven ná Basta is er een vol open deuren?
Doordat mensen nu weten dat we gaan stoppen krijgen we individuele aanvragen binnen om in andere projecten te stappen. Zo gaat Bob zijn muzikale en komische solo-act oppoetsen en nieuw leven inblazen. Bram gaat meer muziekles geven en zijn DJ-carrière een boost geven. Bep gaat meewerken aan verschillende muziekprojecten en zijn stem-imitaties verder ontwikkelen. Ook hebben we drie jaar geleden een muziekband opgericht, ‘Brothers of Mercy’. We zullen dus nog steeds samen muziek maken.

Wil je ter afsluiting nog iets zeggen?
Ja! Wij vinden dus dat Theater Hof 88 een prijs moet krijgen als het beste ‘kleinere’ theater van Nederland.

1e rang:   € 20,00   Normaal
1e rang:   € 18,00   65+ korting
1e rang:   € 18,00   CJP-pas korting
1e rang:   € 18,00   Biebpas
1e rang:   € 20,00 Incl. pauzedrankje

Ook interessant:

Peter van Ewijk - Contact  vr 30 okt 2020 - 20:15 uur - | Kapelzaal
Klaas Prins - Maar nog niet helemaal  vr 13 nov 2020 - 20:15 uur - | Kapelzaal