B O I - Anne van Veen

Delen:

Theaterconcert

Na het schrijven van haar eerste roman ‘Wie ik aan het zijn was’ komt Anne van Veen weer naar het theater. Versterkt door een combo van drie muzikanten, staat ze garant voor een visueel, muzikaal spektakel. Anne staat in haar nieuwe theatershow BOI voor het eerst niet als zichzelf op het podium, maar als een personage. BOI is een uitvergroting van de jongen in Anne die zich een meisje waant.   

De hoofdpersoon in BOI is een vrouwelijke jongen. Anne zoekt hiermee een schemergebied op in de mens, die niet geheel jongen is maar ook niet helemaal meisje. Als kind wordt van ons verwacht dat we een keuze maken: jongen meisje, voetbal of ballet, roze of blauw. Maar wat als je dat niet zo sterk hebt? Als je je niet thuis voelt bij die identiteit? Die zoektocht was haar inspiratiebron.

Met eigen teksten, op bestaande nummers, en muzikale ondersteuning van Pieter de Graaf, Gerben Klein-Willink en Bob Roos wordt het een bruisend muzikaal feest. Het wordt vast een mooie theateravond, want “Alles wat ze doet is puur en van enorme intensiteit,” schreef Algemeen Dagblad al eens.

donderdag 11 mei 2017 | 20:15 uur
Herman Finkers Zaal

1e rang:   € 15,00 Incl. pauzedrankje
1e rang:   € 15,00   Normaal
1e rang:   € 13,00   65+ korting
1e rang:   € 13,00   CJP-pas korting
1e rang:   € 13,00   Biebpas
1e rang:   € 15,00 Incl. pauzedrankje

Ook interessant:

Joris Linssen & Caramba - RAAK!  za 05 jan 2019 - 20:15 uur - | Herman Finkers Zaal
Anneke van Giersbergen - Inchecken - Try-out  vr 11 jan 2019 - 20:15 uur - | Kapelzaal