André het astronautje (4+) - Peuter en Kleuter Festival B

Delen:

Familievoorstelling

André het Astronautje (4+) van Klein Amsterdam Producties verovert de harten van alle jongens en meisjes die wel eens een ruimtereis zouden willen maken. Want hoe word je astronaut? Hoe sterk en snel moet je zijn? Het verhaal is geïnspireerd op de belevenissen en ervaringen van astronaut André Kuipers. Hij woonde en werkte meer dan een half jaar in het internationale ruimtestation ISS.

Waan je tussen de sterren in de Sterrenfabriek, een theatrale installatie waar kinderen vanaf 2 jaar naar hartenlust kunnen spelen met sterren van allerlei materialen. Zacht, stevig, magnetisch. Maar sommige sterren worden wel heel bijzonder als je ze in de fabriek stopt. De Sterrenwachter kan jouw hulp goed gebruiken, dus help haar om sterren te verzamelen, of neem de mooiste ster mee naar een eigen plekje om ermee te spelen.

Daarnaast kun je onbeperkt ranja drinken aan onze Ranja-Bar, springen op het springkussen, knutselen aan de knutseltafel of ga op avontuur in de voorleeshoek van Bibliotheek Almelo. Natuurlijk zorgen we ook voor wat lekkers!

zondag 24 okt 2021 | 11:00 uur
Hele Theater

Vrije zit:   € 10,00
Vrije zit:   € 10,00   Normaal
Vrije zit:   € 10,00

Ook interessant:

Jeroen Kramer en Diewertje Blok - Prins van Oranje  zo 23 jan 2022 - 14:30 uur - | Herman Finkers Zaal
2-ater Producties & Abke Bruins - Het Muizenhuis: Sam & Julia op reis 3+  zo 03 apr 2022 - 11:00 uur - | Herman Finkers Zaal