13-05-2020 Stappenplan reeds gekochte kaarten

Uw gekochte kaarten bij Theater Hof 88

Sinds half maart zijn alle theaters in Nederland gesloten door de maatregelen rondom het Coronavirus, zo ook Theater Hof 88. Veel bezoekers van Theater Hof 88 hadden reeds kaarten gekocht voor voorstellingen, films en concerten in Theater Hof 88. We snappen dat er onduidelijkheid kan ontstaan over hoe het nu concreet verder gaat met deze activiteiten en de reeds gekochte kaarten. Om deze reden zetten wij het proces hieronder uiteen.

STAP 1                                                                                                                                                                     

-          Alle activiteiten in Theater Hof 88 zijn tot minstens 1 juni door overmacht geannuleerd.

-          We zijn voor alle activiteiten druk in overleg om ervoor te zorgen dat we een vervangende datum voor deze activiteiten kunnen vinden. Dit proces doorlopen alle theaters in Nederland op dit moment, waardoor het enige tijd kost om alle voorstellingen te bespreken met de juiste partijen.

-          We communiceren de nieuwe data van deze activiteiten wanneer we weer zicht hebben op het open gaan. Deze keuze hebben we landelijk met alle theaters gemaakt om ervoor te zorgen dat we voorstellingen niet meerdere malen moeten verplaatsen en daarnaast de tijd hebben om met alle partijen tot de beste oplossing te komen.

Aan de hand van STAP 1 zijn er 2 mogelijke uitkomsten. STAP 2A en STAP 2B

STAP 2A (Nieuwe datum)

-          Na overleg met de artiest en het impresariaat is er een nieuwe datum gevonden waarop de vervallen voorstelling wordt ingehaald. Deze datum wordt naar alle bezoekers van deze specifieke voorstelling verzonden.

-          Wanneer u kunt op deze nieuwe datum ontvangt u nieuwe (e-) tickets en kunt u de voorstelling bezoeken op de nieuwe datum

-          Wanneer u niet kunt op de nieuwe datum geeft u dit aan en ontvangt u een voucher (van dezelfde waarde) waarmee u een andere voorstelling kunt bezoeken. Hierbij verwijzen we u graag naar de twee onderstaande links met meer informatie over de landelijke voucherregeling:

Persbericht Voucherregeling: https://www.hof88.nl/informatie/nieuws/persbericht-voucherregeling/

FAQ Voucherregeling: https://www.hof88.nl/informatie/nieuws/faq-voucherregeling/

STAP 2B (Annulering)

Het kan voorkomen dat een voorstelling om verschillende redenen niet kan worden verplaatst en daarmee definitief wordt geannuleerd. In dat geval ontvangt u een voucher van dezelfde waarde voor een andere voorstelling naar keuze.

Graag verwijzen wij u hierbij naar de informatie over de landelijke voucherregeling:

Persbericht Voucherregeling: https://www.hof88.nl/informatie/nieuws/persbericht-voucherregeling/

FAQ Voucherregeling: https://www.hof88.nl/informatie/nieuws/faq-voucherregeling/

Donatie van de kaarten

Natuurlijk is het ook mogelijk om de waarde van uw kaarten te doneren aan het theater om zo Theater Hof 88 te ondersteunen in deze onzekere tijden. We willen hierbij dan ook onze hartelijke dank uitspreken naar de mensen die reeds de waarde van de kaarten hebben gedoneerd aan Theater Hof 88.

Restitutie

Alle theaters in Nederland hebben onder leiding van de brancheorganisaties, met goedkeuring van de betrokken ministeries en de Autoriteit Consument en Markt, een voucherregeling vormgegeven. Kort gezegd houdt dit in dat theaters de bezoekers die niet kunnen op de nieuwe data of bij een definitief geannuleerde voorstelling een voucher aanbieden van dezelfde waarde als de gekochte kaarten. Deze voucherregeling wordt ondersteund vanuit het ministerie. We hopen dan ook dat zoveel mogelijk mensen gebruik zullen maken van deze speciale vouchers om zo de continuering van het theater te waarborgen. Echter heeft u als consument altijd recht op een restitutie. Wel zal het in deze situatie aanzienlijk langer duurder voor u deze terugbetaling ontvangt. In samenhang met de door het ministerie goedgekeurde voucherregeling is besloten goed te keuren pas tot terugbetaling over te gaan wanneer de theaters de nieuwe data van de voorstellingen hebben gecommuniceerd en daarmee weer zicht hebben op open gaan. Hierbij rekenen we op uw begrip.

Natuurlijk zitten we niet stil!

Zoals u gewend bent van de medewerkers van Theater Hof 88 zitten we natuurlijk niet stil! Terwijl de activiteiten in Theater Hof 88 voor nu zijn vervallen, zijn we als team druk bezig om ervoor te zorgen dat uw theaterbeleving nog beter wordt wanneer we de deuren weer mogen open. Op dit moment zijn we het gehele pand aan het witten wat zorgt voor een nieuwe en frisse uitstraling. Waar er soms wat stoelen kraakten in de zaal is onze alom bekende Hof-technicus Gökmen druk bezig om alle stoelen te controleren, repareren en verbeteren naar nodig. Alle gordijnen, kussens en kleden worden gewassen, de glazen gepoetst en we zijn tot slot druk bezig met een sterk verbeterde klimaatbeheersing in onze Theaterzaal. Dit alles om ervoor te zorgen wat we u als bezoeker met open armen kunnen ontvangen wanneer hier weer op veilige wijze de ruimte voor is.

Voor nu wenst het hele team van Theater Hof 88 u veilige en bovenal gezonde tijd toe en we hopen u allemaal terug te zien in Theater Hof 88 wanneer dit weer veilig is. We missen u!