16-03-2020 Corona

Beste bezoekers en huisgenoten van Theater Hof 88,

Hoewel we de verlenging en aanscherping van de maatregelen in de Corona-crisis hebben verwacht, is de mededeling dat deze tot 1 juni gaan gelden, behoorlijk aangekomen. Overigens ontstond er eerder deze week toch onduidelijkheid over de sluitingsperiode, waardoor we u nu pas deze mail sturen.

Een flinke teleurstelling, hoewel we helemaal overtuigd zijn van nut en noodzaak van deze maatregelen. Het niet door laten gaan van de voorstellingen, concerten, films, repetities en andere activiteiten bij Theater Hof 88 is een klein offer als je het afzet tegen het doel om echte mensenlevens te sparen en een overbelast zorgsysteem te voorkomen. Toch doet het ons oprecht verdriet dat hetgeen wij allen met zo veel liefde en passie normaal gesproken doen, het organiseren van voorstellingen, films en tentoonstellingen, het uitoefenen van je hobby, het spelen van een voorstelling, of juist genieten van het bezoeken van een voorstelling, film, concert of tentoonstelling, nu niet mogelijk is. Juist op het moment dat de behoefte daaraan, bij veel mensen groot is.

De naar 11 mei verzette TheaterTipAvond zal niet op die datum door kunnen gaan en we zoeken samen met onze collega’s van het Theaterhotel naar een creatieve oplossing. Ook hebben we moeten besluiten om Noaberfest 2020 door te schuiven naar 26 en 27 juni 2021. We proberen in overleg met artiesten en impresario’s ons ‘seizoen’ te verlengen en de voorstellingen en activiteiten die nu niet door kunnen gaan, naar juni en september te verplaatsen.

Dit wordt een uitdaging, want ook het nieuwe theaterseizoen 2020-2021 staat al volledig geprogrammeerd klaar om halverwege september te starten. Een aantal voorstellingen, films en andere activiteiten die tot aan de zomer gepland stonden, kunnen waarschijnlijk helemaal niet door gaan. Dit proberen we vanzelfsprekend zo beperkt mogelijk te houden. En omdat de puzzel nu alleen maar nog groter en ingewikkelder is geworden, vraag ik u om geduld voor we u kunnen informeren hoe de nieuwe planning er uit gaat zien. Dat gaan we namelijk doen op het moment dat duidelijk is dat we ook daadwerkelijk weer open mogen. Deze afspraak hebben we landelijk gemaakt tussen de theaters, producenten, artiesten en gezelschappen. Zoals het er op dit moment uit ziet, kunnen wij u tussen 2 en 5 juni hierover berichten.

Als u vragen heeft of er is u iets niet duidelijk, neem dan contact met ons op, bij voorkeur per mail naar info@hof88.nl of rechtstreeks met de bij u bekende contactpersoon. U kunt ons ook bellen op 0546-850338, maar we zijn noodgedwongen beperkter bereikbaar. Wij doen ons best om u van maandag tot en met donderdag tussen 9:00 uur en 13:30 uur telefonisch te woord te staan.

Laten we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen om samen deze ongekende crisis zo goed mogelijk door te komen. Namens ons team van medewerkers en vrijwilligers, wens ik u daarbij veel sterkte. Pas goed op uzelf en uw dierbaren en dan hopen we u zo spoedig mogelijk als verantwoord is, weer in goede gezondheid bij Theater Hof 88 te mogen begroeten!

Met hoffelijke groet,

Joris Kemps

directeur / programmeur

VRAGEN OVER DE VOUCHERREGELING? KLIK HIER