Kaartverkoop en Betalingswijzen

Kaarten voor voorstellingen, films en concerten kun u op verschillende manieren bestellen:  via deze website, door middel van het bestelformulier in de seizoensbrochure, door tijdens openingsuren van de kassa te bellen naar 0546 850 264 en door te mailen naar reserveringen@hof88.nl. 

De snelste en makkelijkste manier is om via deze vernieuwde website uw kaarten te bestellen. Als u wilt, kunt u zelf uw plaats(en) kiezen, maar u kunt ook het systeem de best beschikbare plaatsen laten selecteren. Als u online bestelt, kunt u veilig betalen via iDEAL. Ook kunt u uw PodiumCadeauKaart online verzilveren. U kunt vervolgens uw tickets zelf printen (e-tickets), uw toegangskaarten afhalen bij de kassa of op laten sturen. In dat laatste geval rekenen wij € 2,50 verzendkosten. Om online kaarten te kunnen bestellen, moet u inloggen. Bent u reeds klant van Theater Hof 88? Klik dan op www.hof88.nl bij ‘inloggen’ op ‘wachtwoord vergeten’. Vul uw e-mailadres is. Als dit e-mailadres bekend is bij ons, dan krijgt u een wachtwoord toegestuurd op dit e-mailadres. Log vervolgens in en controleer uw eigen gegevens zorgvuldig en pas deze zo nodig aan. U bent nu klaar om online kaarten te bestellen. Geeft de website aan dat er geen account kon worden gevonden met uw e-mailadres? Maak dan alstublieft zelf een nieuw account aan via ‘account aanmaken’.

Betalingswijzen
Als u de kaarten aan de kassa afhaalt, kunt u contant of met uw pinpas betalen. Wij accepteren aan de kassa ook de Podium Cadeaukaart, Theater- & Concertbonnen, VVV-bonnen en Cultuurkaarten. Als u per mail of telefonisch reserveert, ontvangt u een e-mail in uw inbox met daarin een betalingslink, zodat u gemakkelijk via iDEAL het verschuldigde bedrag over kunt maken. U kunt zowel tickets als e-tickets bestellen. De ‘gewone’ tickets verkrijgt u door langs te komen of deze op te laten sturen. Voor het opsturen rekenen we € 2,50 verzendkosten. Een e-ticket kunt u zelf printen.