Acties: Verraspas of Theaterfanpas!

Vroegboeken loont!

Vanaf het moment van verschijnen van de theaterbrochure  kunt u uw keuze maken en kaarten bestellen. Het maakt daarbij niet uit of u voor 1, 2, 3, 4, 5 of meer voorstellingen kaarten wenst. Bestellingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Dus geen loting, voorrang voor donateurs of abonnementhouders. Iedereen is gelijk! Wel worden mensen met vijf voorstellingen* of meer door ons beloond…

Verraspas
Theater Hof 88 heeft een programmering die wijd uiteenloopt: Van bekende namen tot jonge talenten tot ‘oude rotten’ in het vak. Bepaalde artiesten in onze programmering hebben te kampen met het fenomeen: ‘Onbekend maakt onbemind’. Wij snappen dat. Als je een avondje theater gaat beleven, wil je tot op zekere hoogte gegarandeerd zijn van een leuke avond. Toch? Omdat wij vinden dat het voor zowel het publiek als de artiesten fijner is als de zalen goed gevuld zijn, belonen wij iedereen die vijf verschillende professionele voorstellingen* of meer koopt met de ‘Verraspas’. Elke maand maken wij een aantal voorstellingen bekend die met deze Verraspas voor slechts € 3,00 toegankelijk zijn (u betaalt enkel het pauzedrankje). U mag vanzelfsprekend meerdere geselecteerde voorstellingen bezoeken.

Theaterfans
Er zijn mensen die écht gek zijn op theater en bestellen bij voorbaat tien verschillende professionele theatervoorstellingen* of meer. Deze liefhebbers kunnen er geen genoeg van krijgen en dat komt goed uit! Bestellers met minimaal tien voorstellingen ontvangen namelijk van ons de Theaterfanpas. Deze pas biedt voor slechts € 3,00 (u betaalt enkel het pauzedrankje) toegang tot álle overige voorstellingen* uit het theaterprogramma, mits niet uitverkocht. 

De Verraspas of Theaterfanpas wordt automatisch toegekend als u hiervoor in aanmerking komt. Beide passen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar. 

* Dit zijn de ruim 95 'eigen' voorstellingen van Theater Hof 88. Familievoorstellingen, concerten van de Stichting Kamermuziek Almelo, filmvertoningen van het Filmhuis Almelo en (culturele) verhuringen, zoals de diverse amateurkunstverenigingen, tellen niet mee.