The Old Man and the Gun - David Lowery

Delen:

Filmhuis

Robert Redford sluit zijn acteercarrière af met deze heerlijk ouderwetse en sfeervolle misdaadfilm van David Lowery (Ain’t Them Bodies Saints, A Ghost Story) over een charmante bankovervaller op leeftijd.

The Old Man And The Gun vertelt het waargebeurde levensverhaal van Forrest Tucker, een misdadiger die een lange reeks succesvolle bankovervallen pleegde en maar liefst achttien keer uit de gevangenis wist te ontsnappen. De jonge detective John Hunt organiseert een klopjacht op Tucker en zijn handlangers, hetgeen uitmondt in een kat-en-muisspel waarbij zelfs Hunt gevoelig blijkt voor de charmes van Tucker.

Robert Redford schittert nog één laatste keer in een hoofdrol die hem op het lijf geschreven is. In zijn laatste film als acteur wordt hij omringd door andere fantastische acteurs, waaronder Casey Affleck als John Hunt en Sissy Spacek als Tuckers geliefde. Het resultaat is het soort film waarvan mensen wel eens zeggen dat ze ‘zo niet meer gemaakt worden’. Die mensen hebben dus ongelijk.

vrijdag 15 feb 2019 | 14:00 uur
Herman Finkers Zaal

Vrije zit:   € 9,00

Met: Robert Redford, Casey Affleck, Danny Glover, Tika Sumpter, Tom Waits, Sissy Spacek, Elisabeth Moss.
VS 2018 - 93 minuten

Vrije zit:   € 9,00   Normaal
Vrije zit:   € 6,00   Filmpas Filmhuis Almelo
Vrije zit:   € 9,00

Ook interessant:

Liebe in der Gängen - Thomas Stuber  wo 20 feb 2019 - 20:15 uur - | Herman Finkers Zaal
Gräns - Ali Abbasi  vr 22 feb 2019 - 20:15 uur - | Herman Finkers Zaal