Liebe in der Gängen - Thomas Stuber

Delen:

Filmhuis

Op de werkvloer van een groothandel delen de werknemers lief en leed met elkaar. Komisch drama in een ongebruikelijke setting.

De schaars verlichte gangen tussen eindeloze schappen vormen een onbekende wereld voor voormalig bouwvakker Christian. Gelukkig vindt hij steun bij Bruno, die hem leert de vorkheftruck te bedienen. Als Christian Marion (van de afdeling zoetwaren) ontmoet, valt hij als een blok voor haar. Tijdens hun ontmoetingen bij de koffieautomaat leren ze elkaar beter kennen, maar blijkt ook dat Christian de hoop moet laten varen. Marion is getrouwd. En dan komt ze op een dag niet meer opdagen.
De film is gebaseerd op In Den Gängen, een kort verhaal van de Duitse auteur Clemens Meyer. Stuber verwerkte het tot een drieluik waarbij elk deel genoemd is naar één van de drie hoofdpersonen. Naast Peter Kurth strikte Thomas Stuber twee grote sterren uit de Duitse filmwereld, Franz Rogowski (Transit) en Sandra Hüller (Toni Erdmann), voor de hoofdrollen van dit zachtmoedige verhaal tegen een kille achtergrond.

woensdag 20 feb 2019 | 20:15 uur
Herman Finkers Zaal

Vrije zit:   € 9,00

Met: Sandra Hüller, Franz Rogowski, Peter Kurth, Henning Peker, Matthias Brenner

Duitsland 2018 - 125 minuten

Vrije zit:   € 9,00   Normaal
Vrije zit:   € 6,00   Filmpas Filmhuis Almelo
Vrije zit:   € 9,00

Ook interessant:

Au revoir là-haute - Albert Dupontel  vr 25 jan 2019 - 20:15 uur - | Herman Finkers Zaal
Gräns - Ali Abbasi  vr 22 feb 2019 - 20:15 uur - | Herman Finkers Zaal