Katie says goodbye - Wayne Roberts

Delen:

Filmhuis

“Stay sweet“, zegt vrachtwagenchauffeur Bear elke keer tegen Katie, nadat ze met hem het bed heeft gedeeld. Voor geld, want de jonge serveerster klust bij als prostituee. Ze woont met haar werkloze moeder in een trailerpark in een gehucht in Arizona en spaart voor de reis naar San Francisco, waar ze een nieuw bestaan wil opbouwen als schoonheidsspecialist. Katie heeft een goede inborst en blijft optimistisch, ondanks de tegenslagen die ze te verwerken krijgt. Als ze verliefd wordt op automonteur Bruno, volgt een reeks gebeurtenissen die haar geloof in het goede van de mens tot het uiterste op de proef stellen.
Het speelfilmdebuut van Wayne Roberts is elegant en realistisch gefilmd, zodat alle aandacht uitgaat naar het verhaal en de personages.
In de uitstekende cast steelt de jonge Britse Olivia Cooke (1993) de show. Haar carrière zit in de lift; ze schitterde in “Me and Earl and the Dying Girl en in de nieuwe sf-film van Steven Spielberg “Ready Player One” – eind maart 2018 in de bioscopen – speelt ze een belangrijke rol.

woensdag 17 okt 2018 | 20:15 uur
Herman Finkers Zaal

Vrije zit:   € 9,00

Met: Olivia Cooke, Christopher Abbott, Mireille Enos, Mary Steenburgen, Jim Belushi, Chris Lowell, Nate Corddry

VS/Frankrijk 2016 - 88 minuten

Vrije zit:   € 9,00   Normaal
Vrije zit:   € 6,00   Filmpas Filmhuis Almelo
Vrije zit:   € 9,00

Ook interessant: